Kaj je Maja’s closet?

Maja’s closet je spletni butik, v katerem lahko najamete večerne obleke in modne dodatke vrhunskih modnih oblikovalcev za vsako priložnost. Pri nas lahko najamete večerne ali svečane obleke za različne priložnosti, maturantske obleke, ter tudi poročne. Dizajnerske obleke lahko najamete po ceni, ki predstavlja le majhen del njihove prodajne cene.

Posojamo kose, ki prihajajo izpod rok oblikovalcev mnogih luksuznih znamk. Med njimi so Herve Leger, Marchesa Notte, Badgley Mishka, Jenny Packham, Catherine Deane, Needle & Thread, Self-Portrait ter veliko drugih. Mi vam bomo obleko dostavili, bodisi na dom, v službo ali kamorkoli drugam. Vse, kar morate storiti vi, je, da se v njej zabavate in jo pošljete nazaj, ko je ne potrebujete več.

Kako najamem obleko pri Maja’s closet?

Nakupovanje pri MC je zelo preprosto: izbirate lahko med kategorijami izdelkov, kot so dolge obleke, obleke, čevlji, lahko pa iščete po blagovni znamki po abecedi oblikovalcev.

Ko najdete željeni izdelek, izberete svojo velikost in število dni najema ter kliknete na 'Dodaj v košarico', ki je poleg vsakega izdelka. Ko je izdelek v košarici, lahko nadaljujete z izbiranjem kosov ali zaključite naročilo tako, tako greste v košarico na desnem zgornjem delu zaslona.

Naročanje in pomerjanje oblek

Ali ima MC tudi dejansko trgovino?

MC nima dejanske trgovine, saj smo izključno spletni butik za najem oblačil in nimamo na voljo poslovalnice, kjer bi oblačila lahko pomerili. Vse izdelke vam dostavimo.

Kako naj vem, da mi bo obleka prav?

Naši stilisti so pomerili vse obleke, ki jih ponujamo naši spletni strani. Oblačila je pomerilo več žensk z različnimi tipi postav.

Večina oblačil je standardne velikosti, zato predlagamo, da izberete velikost, ki jo običajno nosite.

Če ste v dilemi glede izbire velikosti, nas kontaktirajte na [email protected] in z veseljem vam bomo svetovali.

Sem upravičena do vračila denarja, če mi obleka ni prav?

Želimo, da ste s svojo obleko popolnoma zadovoljne. V nasprotnem primeru bomo obleko zamenjali ali vam vrnili denar, odtegnili bomo le strošek poštnine. Pogoj za vračilo je, da je obleka vrnjena v originalnem stanju, da ni bila nošena, je čista in so (če je to bilo vključeno) vse etikete/varnostne oznake nepoškodovane. Vračilo lahko zavrnemo, če je očitno, da ti pogoji niso izpolnjeni.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije smo vam z veseljem na voljo na [email protected]

Katera plačilna sredstva je mogoče uporabiti pri nakupu v Maja’s closet?

Sprejemamo kreditne kartice, možno je tudi plačilo preko nakazila.

Kako svoje naročilo prekličem?

Če želite svoje naročilo preklicati, nam to čim prej sporočite, tako da kontaktirate podporo strankam na [email protected], kjer bomo zadevo z veseljem uredili.

Kaj pa, če izdelek, ki ga izberem, ni na voljo?

Vsa ponudba ni vedno na voljo. Če izdelek, ki ste ga naročili, ni na voljo ali če je prišlo do zamude pri vračilu, vas bomo o tem obvestili na elektronski naslov, ki ste ga navedli pri oddaji naročila. V tem primeru imate možnost, da izberete drugo obleko in naročilo enostavno zamenjate, ne da bi ponovili celotni postopek naročanja. Če izdelek odprodamo, ga bomo v najkrajšem možnem času umaknili iz spletne trgovine.

Za koliko časa si lahko obleko sposodim?

Običajno obleke izposojamo za enega do tri večere. Če pa bi želeli obleko obdržati dlje, vam nudimo tudi to možnost.

Kdaj naj obleko naročim?

Naročilo lahko oddate in s tem rezervirate obleko po svoji želji takoj, ko veste, kakšen stil si želite! Najbolje je, da opravite rezervacijo vsaj tri tedne pred dogodkom, saj si s tem zagotovite, da bo vaša prva izbira tudi na voljo – vendar pa to ni nujno. Seveda imate lahko srečo in oddate naročilo le dan pred dogodkom, pa bo obleka tudi na voljo.

Dostava obleke

Katere so možnosti dostave?

Obleko vam bomo dostavili domov, v službo ali kamorkoli drugam. Stroški dostave so vključeni v ceno izposoje obleke.

Kaj pa, če želim, da mi paket dostavite v hotel ali na drug naslov?

Tudi to je povsem izvedljivo. Navedite le točen naslov, kamor naj vam obleko dostavimo. Če naročite dostavo v hotel, prosimo navedite ime hotela in polni naslov. Poskrbite tudi, da bodo na recepciji seznanjeni, da pričakujete dostavo.

Ali dostavljate tudi zunaj slovenije?

Trenutno dostavljamo samo po Sloveniji.

Vračilo obleke

Kako obleko vrnem?

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia. Na paket namestite nalepko z vnaprej plačano poštnino in preko poštne dostave bo pošiljka vrnjena na naš naslov. Čisto preprosto.

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Naročeno blago bomo dostavili na naslov, ki ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku. Priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletnem mestu GLS Slovenia izberete tudi GLS Paketno trgovino ali GLS Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). V polje s podatki za dostavo je potrebno zgolj napisati vaše ime in priimek, ter naslov izbrane GLS Paketne trgovine ali GLS Paketomata.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo GLS kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. Na sporočilu je navedena številka paketa in telefonska številka GLS dostavne službe (01 500 11 90), ter njihov elektronski naslov ([email protected]). Na navedene kontaktne informacije se lahko obrnete in naročite ponovno dostavo paketa na vaš naslov ali pa se dogovorite, da vam paket dostavijo na drug naslov (kjer boste v času dostave dosegljivi). Po vaši želji se lahko z GLS Slovenia dogovorite tudi za dostavo paketa v vam najbližjo Paketno trgovino ali najbližji Paketomat, kjer lahko paket prevzamete sami.

Seznam Paketnih trgovin in Paketomatov se nahaja na spodnji povezavi: Lokacije Paketnih trgovin in Paketomatov.

Kaj pa, če mi obleka, ki sem jo prejela, ni prav?

V treh urah po dostavi obleko/obleke pomerite in nas v tem času obvestite, če ste z izdelki zadovoljni ali če želite vračilo ali zamenjavo. Če vam ne pristaja nobena obleka in želite vračilo denarja, MORATE odposlati paket na dan prejema. Uporabite priloženo nalepko z vnaprej plačano poštnino. Če to ni mogoče, nas, prosimo, obvestite.

Kaj pa, če zamudim datum/uro vračila?

Prosim, da nas v takšnem primeru takoj obvestite na naš elektronski naslov, saj se s tem izognete nepotrebnim zamudnim stroškom.

Obleke

Ali so obleke nove?

Vse naše obleke so povsem nove ali kakor nove. Vse obleke gredo skozi strog nadzor kakovosti, preden si jih lahko naše stranke lahko izposodijo. Vse obleke Maja’s closet so odposlane neposredno z našega glavnega sedeža, kjer jih očisti strokovnjak za ekskluzivna oblačila. Tako zagotavljamo strog nadzor kakovosti.

Katere velikosti so na voljo?

Trenutno imamo na voljo obleke v velikostih 34–46. Sčasoma bo na voljo tudi večja izbira velikosti.

Če se v obleko zaljubim, jo lahko kupim?

Veliko oblek, tako novih kot tudi že izposojenih, je mogoče kupiti. Kliknite na razdelek RAZPRODAJA in si oglejte obleke, ki so trenutno na voljo za odprodajo. Cene bodo od obleke do obleke različne, saj pri določanju cene upoštevamo starost, stanje in splošno razpoložljivost oblačila..

Kaj pa, če po nesreči obleko zamažem ali uničim?

Nič ne skrbite! Razumemo, da lahko pri nošenju pride do nekaterih nenamernih poškodb. Če obleko poškodujete, nas najprej obvestite na naš elektronski naslov.

Pridržujemo si pravico, da vsak dogodek obravnavamo posamično. Naša čistilnica in šiviljstvo lahko očistita in popravita večino manjših poškodb.

Preden vas obvestimo o morebitnih naslednjih korakih ali plačilih, bomo vsako poškodbo na oblačilu pregledali.

Pomembno: V redkih primerih, ko je obleka uničena, izgubljena, poškodovana ali raztrgana bolj, kot lahko pričakujemo pri običajni uporabi, bo vaša kreditna kartica nemudoma bremenjena za stroške popravila ali polnega nadomestila, kot ga ocenimo mi.

Kdo poskrbi za čiščenje oblek?

Za čiščenje oblačil poskrbimo mi. Sodelujemo s čistilnico, ki je specializirana za luksuzna oblačila. Cena čiščenja je vključena v najem obleke.

Kako deluje razdelek RAZPRODAJA?

Svoje omare čistimo nenehno, zato da imamo na voljo čim več prostora za najbolj vroče nove kolekcije z vsega sveta. To pa pomeni, da so v razdelku RAZPRODAJA na voljo povsem nove in tudi že nošene obleke. Vse pa so naprodaj.

Če vam obleka, ki ste jo naročili, ni prav, imate možnost vračila kupnine. Vendar pa morate to tudi sporočiti isti dan, ko obleko prejmete, ter nam obleko poslati nazaj.

Vaša varnost

Ali je uporaba moje kreditne kartice na spletni strani Maja’s closet varna?

Pri Maja’s closet je vaša spletna varnost izrednega pomena. Vsa naročila grejo skozi varen sistem za preverjanje Mollie, s tem pa je zagotovljena najboljša možna varnost.

Kdaj bremenite kreditno kartico za najem obleke?

Kartico bremenimo takoj, ko izdelke odpošljemo.

Kakšne varnostne kontrole so vzpostavljene, da je zagotovljena veljavnost mojega nakupa?

Vsi imetniki kreditnih/debetnih kartic so predmet preverjanja veljavnosti in avtorizacije s strani izdajatelja kartice. Če izdajatelj kartice avtorizacijo zavrne ali iz kakršnegakoli razloga plačila ne avtorizira, vašega naročila ne moremo sprejeti.

Splošna vprašanja

Katere so prednosti izposoje namesto nakupa obleke?

Prednosti je veliko. Tukaj je naštetih le nekaj:

Varčujete že z izposojo, saj se tako uprete skušnjavi, da bi si nabrali polno omaro oblačil, ki konec koncev stanejo celo premoženje, hkrati pa kaj hitro postanejo zastarela.

Izbirate lahko med obsežno zalogo različnih oblek iz udobja svojega naslonjača. Prav tako vam ne bo treba več v zadnjem trenutku mrzlično iskati obleke po trgovinah.

Sedaj lahko nosite obleke, ki so na naslovnicah aktualnih revij ali jih morda nosijo prav vaše najljubše slavne osebe.

Obleko imejte tako dolgo, kot želite. Ko pa pride čas za nekaj novega, jo lahko mirno vrnete in si izposodite drugo.

Moda se spreminja tako hitro – saj veste, kar je danes in, bo morda jutri že out – in zato se lahko kaj hitro zgodi, da se bo na vaši dragi dizajnerski obleki kmalu nabiral prah. Veliko bolj praktično je, da si dizajnersko obleko po svoji želji kar izposodite in tako boste lahko vedno nosili najboljšo možno obleko ob katerikoli priložnosti.

Tehnične zadeve

Naročila ne morem izvesti.

Prosimo, da poizkusite svoje naročilo oddati ponovno. Če tudi tokrat ne gre, si zabeležite, kaj se s spletno stranjo zgodi oziroma kakšno sporočilo dobite od strani. Poskusite izvesti naročilo na drugem računalniku, da se prepričate, da ne gre za nekompatibilnost. Če se težave nadaljujejo, nas obvestite na [email protected].